Skip to main content

Λίαμ Πέιν: Νεκρός στα 31 ο τραγουδιστής των One Direction – Έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες

REUTERS/Neil Hall/File Photo

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου είχε καλέσει την αστυνομία πριν την πτώση κάνοντας λόγο για έναν άνδρα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Ο 31χρονος τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν βρέθηκε νεκρός, ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι του δωματίου σε ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur στη μοντέρνα συνοικία Παλέρμο της πρωτεύουσας της Αργεντινής. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του επί τόπου, ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ατύχημα, αυτοχειρία. Δεν εξετάζεται πάντως, όπως φαίνεται, η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ο Πάμπλο Πολικίτσιο, διευθυντής επικοινωνίας του υπουργείου Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Πέιν φαίνεται να «πήδηξε από το μπαλκόνι του δωματίου του». Ωστόσο οι αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.

Το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο ανταποκρινόμενη σε κλήση έκτακτης ανάγκης λίγο μετά τις 5 μ.μ. τοπική ώρα, είπε, προειδοποιώντας για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου ακούγεται σε μια κλήση στο 911 που έλαβε το AP να λέει ότι είχαν «έναν επισκέπτη που έχει κατακλυστεί από ναρκωτικά και αλκοόλ… Καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και, λοιπόν, χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον, παρακαλώ». Η φωνή του διευθυντή έγινε πιο ανήσυχη καθώς συνεχιζόταν η κλήση, σημειώνοντας ότι το δωμάτιο είχε μπαλκόνι.