Skip to main content

Ενοχλήθηκε με το Fox ο Τραμπ επειδή θα πάρει συνέντευξη από τη Χάρις: Το κανάλι έχει χάσει τον δρόμο του

REUTERS/David Muse

«Έχει γίνει πολύ μαλακό απέναντι στους Δημοκρατικούς»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε το Fox News σε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι το ανέκαθεν προσφιλές του συντηρητικό δίκτυο «έχει γίνει αδύναμο και μαλακό απέναντι στους Δημοκρατικούς», μετά την ανακοίνωση του δικτύου ότι θα πάρει συνέντευξη από την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Ο Τραμπ ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο παρουσιαστής του Fox News Μπρετ Μπέιερ, ο οποίος θα πάρει συνέντευξη από τη Χάρις την Τετάρτη, είναι πολύ μαλακός απέναντι στην αριστερά. Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο εκπρόσωπος της Χάρις, Ίαν Σαμς, «ουσιαστικά κατέχει το [Fox]» και έριξε βολές κατά πολλών στελεχών του Fox News.

Πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε πάρει τη συνέντευξη ένας «πιο σκληρός δημοσιογράφος».

Στην άλλη ανάρτηση, ο Τραμπ έγραψε ότι το Fox «έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του» και επιτέθηκε σε παρουσιαστές, ενώ παράλληλα διαπόμπευσε τους Δημοκρατικούς που βγαίνουν στο Fox.

«Πόσο χρόνο ξοδεύει στο FoxNews ο Ίαν Σαμς, ανώτερος σύμβουλος της Καμάλα Χάρις;».

Ο Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε στο Fox την Κυριακή για μια συνέντευξη, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι δεν θα ξαναπάει στο κανάλι «επειδή όλα αυτά κατά μέσο όρο καταλήγουν στο ΤΙΠΟΤΑ».

«Το FoxNews έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του!» έγραψε.