Skip to main content

Γκάλαντ: Ας…κοιταξει το Ιράν πρός την Γάζα και την Βηρυτό

(REUTERS/Kevin Lamarque)

«Οι Ιρανοί δεν έπληξαν τις δυνατότητες της πολεμικής αεροπορίας - κανένα αεροσκάφος δεν υπέστη ζημιές, καμία μοίρα δεν τέθηκε εκτός λειτουργίας»

 Το Ιράν μπορεί να καταλήξει όπως η Γάζα ή η Βηρυτός αν προσπαθήσει να βλάψει το Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ

«Οι Ιρανοί δεν έπληξαν τις δυνατότητες της πολεμικής αεροπορίας – κανένα αεροσκάφος δεν υπέστη ζημιές, καμία μοίρα δεν τέθηκε εκτός λειτουργίας», ανέφερε ο Γκάλαντ σε ανακοίνωσή του, αναφερόμενος στο χτύπημα του Ιράν που έπληξε δύο ισραηλινές αεροπορικές βάσεις.

«Όποιος πιστεύει ότι μια απλή απόπειρα να μας βλάψει, θα μας αποτρέψει από το να αναλάβουμε δράση, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στη Γάζα και τη Βηρυτό.

«Είμαστε ισχυροί, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα  φέρουμε εις πέρας μια επίθεση στο Ιράν- με τον τρόπο που θα επιλέξουμε, στον χρόνο που θα επιλέξουμε, στον τόπο που θα επιλέξουμε. Και αυτά τα πράγματα για εμάς … δεν είναι απλώς μια δήλωση ή απλώς μια κατεύθυνση, αλλά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο».

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό