Skip to main content

Ισραήλ: Τρομοκρατική επίθεση σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Μπερσέεμπα – Μία γυναίκα νεκρή, 10 τραυματίες

Ο δράστης φέρεται να έχει δεχθεί πυρά

Τουλάχιστον μία γυναίκα σκοτώθηκε και ακόμη 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Μπερσέεμπα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες – που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την αστυνομία – ο δράστης αρχικά επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα όπλο από φρουρό και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας αρκετά άτομα.

Οι περισσότεροι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είχαν τραύματα από πυρά, ενώ κάποιοι είχαν τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο καθώς και από θραύσματα.

Τι γνωρίζουμε για τα θύματα

Συνολικά 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων και μία 25χρονη γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της.

Τα θύματα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σορόκα περιλαμβάνουν μια γυναίκα 20 ετών σε μέτρια έως σοβαρή κατάσταση και τέσσερις άνδρες ηλικίας 20 ετών σε μέτρια κατάσταση, όλοι οι οποίοι υπέστησαν τραύματα από πυροβολισμό, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας.

Άλλα πέντε βρίσκονται σε καλή κατάσταση αφού χτυπήθηκαν από θραύσματα γυαλιού ή αμβλύ τραύμα. Τρία επιπλέον άτομα λαμβάνουν θεραπεία για οξύ άγχος, προσθέτει η MDA.

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την ταυτότητα του δράστη. Τη στιγμή της επίθεσης επικράτησε πανικός και ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ισραήλ: Βίντεο από την τρομοκρατική επίθεση στην Μπερσέεμπα

Όλες οι εξελίξεις από το liveblog της Ναυτεμπορικής