Skip to main content

Η «Σύνοδος Κορυφής Αρουραίων» έρχεται στη Νέα Υόρκη

Η εμμονή του δημάρχου Έρικ Άνταμς

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς λέει ότι κερδίζει τον πόλεμο κατά των αρουραίων και πλέον επιδιώκει να διδαχθούν από την μάχη του κατά των τρωκτικών, και άλλοι πολιτειακοί παράγοντες σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Ο αμφιλεγόμενος δήμαρχος, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει κλονιστεί από την παραίτηση βασικών συμμάχων και τις ομοσπονδιακές έρευνες στον στενό του κύκλο, δήλωσε ότι η πόλη θα φιλοξενήσει Εθνική Σύνοδο Κορυφής για τους αρουραίους των πόλεων αυτή την εβδομάδα. Στην εκδήλωση της Τετάρτης και της Πέμπτης θα συμμετάσχουν ειδικοί σε θέματα ελέγχου των τρωκτικών των δήμων και ειδικοί ερευνητές για τα παράσιτα.

«Διώχνουμε τους αρουραίους, και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής», ανέφερε ο Άνταμς σε δήλωσή του. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε νέες στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές για τον μετριασμό και τη μείωση των αρουραίων κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής».

Εμμονή

Ο Άνταμς έχει εδώ και καιρό εμμονή με τον πληθυσμό των τρωκτικών στην πόλη. Πέρισυ προσέλαβε την Kathleen Corradi ως «τσάρο των αρουραίων».

Τον Ιούλιο εξάλλου ανακοίνωσε κανονισμούς που απαιτούν για παράδειγμα τα σκουπίδια να μπαίνουν σε δοχεία αντί για πλαστικές σακούλες στους δρόμους.

Το αρμόδιο τμήμα πάρκων προσπάθησε να περιορίσει την πρόσβαση των τρωκτικών σε πιθανές πηγές τροφής και να στοχεύσει στα σημεία όπου σκάβουν.

Οι θεάσεις αρουραίων έχουν μειωθεί από τότε που προσλήφθηκε η Corradi, σύμφωνα με ανακοίνωση.