Skip to main content

Σάλος στην Κίνα: Κλείδωσαν κοριτσάκι σε τουαλέτα εν πτήσει για να σταματήσει να κλαίει

Κατά πληροφορίες το κοριτσάκι ήταν ενός έτους

Ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο, σημειώθηκε στην Κίνα, όταν δύο επιβάτιδες κλείδωσαν στην τουαλέτα του αεροσκάφους ένα μικρό κορίτσι για να σταματήσει να κλαίει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κινεζική αεροπορική εταιρία και πυροδότησε ευρύτερη διαδικτυακή συζήτηση στην χώρα για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τετετοια περιστατικά με παιδιά σε δημόσιους χώρους.

Εγινε δε viral στο κινεζικό διαδίκτυο αφού η μία από τις δύο γυναίκες, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να μεταφέρει το κορίτσι μέσα στην καμπίνα της τουαλέτας.

Στην ανάρτησή της μάλιστα, παρουσίαζε μάλλον επαιρόμενη το περιστατικό ως προσπάθεια να βοηθήσει τους άλλους επιβάτες. Γρήγορα όμως προκάλεσε αντιδράσεις.

Η αεροπορική εταιρεία ισχυρίστηκε αργότερα ότι ήταν η γιαγιά του κοριτσιού που έδωσε στις δύο γυναίκες την άδεια να «ηρεμήσουν» το κορίτσι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου σε πτήση της Juneyao Airlines.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει μία από τις γυναίκες να λέει στο κορίτσι ότι μπορεί να βγει από τον θάλαμο της τουαλέτας μόνο αν σταματήσει να κλαίει.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κορίτσι ήταν ενός έτους, αν και η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει ανάλογες λεπτομέρειες.