Skip to main content

Μαράια Κάρει: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Η μητέρα και η αδελφή της πέθαναν την ίδια μέρα

Οι περίπλοκες σχέσεις της τραγουδίστριας με τις δύο γυναίκες

Σε μία τραγική σύμπτωση της μοίρας, η Μαράια Κάρει έχασε την μητέρα της και την αδελφή της την ίδια μέρα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όπως έκανε γνωστό η ίδια η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη καθώς έχασα την μητέρα μου», δήλωσε η Κάρει. «Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα.»

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται ευλογημένη που πέρασε χρόνο με τη μητέρα της την εβδομάδα πριν από το θάνατό της και ζήτησε ιδιωτικότητα, ενώ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αιτίες θανάτου των δύο γυναικών.

Η σχέση με την μητέρα της: «Πολύς πόνος και σύγχυση»

Η ιρλανδοαμερικανικής καταγωγής μητέρα της Κάρει, ήταν πρώην τραγουδίστρια όπερας και καθηγήτρια φωνητικής

Στα απομνημονεύματα της τραγουδίστριας το 2020, με τίτλο The Meaning of Mariah Carey, η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια περιέγραψε λεπτομερώς την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της, λέγοντας ότι της είχε προκαλέσει «πολύ πόνο και σύγχυση». καθώς είχαν μια ανταγωνιστική σχέση.

«Η επιτυχία προκαλεί φθόνο αλλά όταν το πρόσωπο αυτό είναι η μητέρα σου και η ζήλια εκδηλώνεται σε μια τρυφερή ηλικία, είναι ιδιαίτερα οδυνηρό».

Σε συνέντευξή της στην Γκέιλ Κινγκ το 2022, η τραγουδίστρια  είχε δηλώσει πως  είχε επηρεαστεί από την κριτική της μητέρας της κατά την διάρκεια της ενηλικίωσής της.

Ωστόσο στην αφιέρωση του βιβλίου η Μαράια Κάρει έγραψε για τη βαθιά αγάπη που είχε για τη μητέρα της. «Στην Πατ, τη μητέρα μου, η οποία,πιστεύω ότι πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Θα σε αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, για πάντα».

Περίπλοκη και η σχέση της με την αδελφή της

Η 63χρονη αδελφή της Κάρεϊ, Άλισον ετών, λάμβανε φροντίδα σε ΄ίδρυμα πριν από τον θάνατό της, σύμφωνα με φίλο της που επικαλείται η εφημερίδα Times Union.

Οι δύο αδελφές είχαν επίσης μια πολύπλοκη σχέση.

Στα απομνημονεύματά της, η Κάρεϊ ανέφερε ότι αποξενώθηκε από την Άλισον, καθώς και από τον αδελφό της Μόργκαν, λέγοντας ότι ήταν «συναισθηματικά και σωματικά ασφαλέστερο για μένα να μην έχω καμία επαφή».

Η Άλισον μήνυσε την Κάρεϊ για 1,2 εκατομμύρια δολάρια (909.780 λίρες) μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων για πρόκληση «τεράστιας   οδύνης», χαρακτηρίζοντας την αδελφή της «εκδικητική».

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Άλφρεντ, πέθανε το 2002 από καρκίνο σε ηλικία 72 ετών.