Skip to main content

Ρωσία: Η στιγμή που ουκρανικό drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο – Συγκλονιστικό βίντεο

Press service of the State Emergency Service of Ukraine in Odesa region/Handout via REUTERS.

Η επίθεση, ήρθε ως απάντηση στους  μαζικούς βομβαρδισμούς από τη ρωσική αεροπορία εναντίον του Κιέβου και σε ενεργειακές υποδομές 15 περιοχών της χώρας

Βίντεο  από την στιγμή που ουκρανικό drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο στη ρωσική πόλη Σάρατοφ, είδε το φως την δημοσιότητας.

Η επίθεση, ήρθε ως απάντηση στους μαζικούς βομβαρδισμούς από τη ρωσική αεροπορία εναντίον του Κιέβου και σε ενεργειακές υποδομές 15 περιοχών της χώρας, προκαλώντας σχεδόν ολικό μπλακ άουτ, όπως ανακοίνωσε η Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ντένις Σμιχάλ, στους ρωσικούς βομβαρδισμούς πήραν μέρος 11 στρατηγικά βομβαρδιστικά TU-95 που έπληξαν με πυραύλους τις σημαντικότερες ενεργειακές υποδομές της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άμαχοι.

Ο ήχος των εκρήξεων συγκλόνιζε από νωρίς το πρωί το κέντρο του Κιέβου, καθώς ο ουκρανικός στρατός προειδοποιούσε τους κατοίκους για μαζική επίθεση από ρωσικούς πυραύλους και drones. Έως και 10 drones καταστράφηκαν κατά την προσέγγισή τους στο Κίεβο, ανέφερε στο Telegram ο Σέρχιλ Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου.