Skip to main content

Taylor Swift: Ούτε… κουνούπι δεν θα περνάει χωρίς εισιτήριο στον χώρο του Wembley

Πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας - Απαγορεύεται ακόμη και η παραμονή έξω από το στάδιο χωρίς εισιτήριο

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο στάδιο Wembley του Λονδίνου εν όψει των 5 συναυλιών της Taylor Swift, μετά την απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη, που οδήγησε και στην ακύρωση των 3 sold out συναυλιών της.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Wembley, απαγορεύεται στους θαυμαστές της Taylor Swift χωρίς εισιτήριο να συγκεντρώνονται έξω από το στάδιο.

Ο χώρος ενημέρωσε τους Swifties για το νέο μέτρο, καθώς συνήθως όσοι δεν έχουν εισιτήριο μαζεύονται έξω από το εκάστοτε γήπεδο και ακούν τη συναυλία. Υπενθυμίζεται ότι στο Μόναχο, 50.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε λόφο έξω από το γήπεδο.

Μετά την ακύρωση στη Βιέννη, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι «τίποτα δεν υποδεικνύει ότι τα θέματα που διερευνώνται από τις αυστριακές αρχές θα έχουν αντίκτυπο στις επερχόμενες εκδηλώσεις εδώ στο Λονδίνο».

Το στάδιο Γουέμπλεϊ δήλωσε ότι «δεν επιτρέπεται σε κανέναν να στέκεται έξω από οποιαδήποτε είσοδο ή στα σκαλοπάτια στο μπροστινό μέρος του σταδίου», ενώ οι οπαδοί χωρίς εισιτήριο θα κληθούν να «μετακινηθούν». Το κάμπινγκ έχει επίσης απαγορευτεί στο στάδιο.

Πηγές: Guardian, Variety