Skip to main content

Η μαρτυρία του Ντ. Τραμπ: «Άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα μου»

REUTERS/Brendan McDermid

Ιβάνκα Τραμπ: Σ'αγαπώ μπαμπά, σήμερα και πάντα»

Την δική του μαρτυρία για το περιστατικό περιέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στοTruth Social, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που του ανήκει.

« Θέλω να ευχαριστήσω τις Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την ταχεία ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Κυρίως, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να συμβεί στη χώρα μας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα μου.Όταν είδα το αίμα κατάλαβα τι συνέβαινε. Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΊ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ!».

Ιβάνκα Τραμπ: Σ’αγαπώ μπαμπά, σήμερα και πάντα»

Aνάρτηση στο X έκανε και η Ιβάνκα Τραμπ:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές σας για τον πατέρα μου και για τα άλλα θύματα της σημερινής παράλογης βίας στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Είμαι ευγνώμων απέναντι στις Μυστικές Υπηρεσία και σε όλους τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου για τις γρήγορες και αποφασιστικές ενέργειές τους σήμερα. Συνεχίζω να προσεύχομαι για τη χώρα μας. Σ’αγαπώ μπαμπά, σήμερα και πάντα».

Έρικ Τραμπ: Αυτός είναι ο αγωνιστής που χρειάζεται η Αμερική

Ανάρτηση με τον Ντόναλντ Τραμπ ματωμένο, να σηκώνει το χέρι του και με την φράση: «Αυτός είναι ο αγωνιστής που χρειάζεται η Αμερική» έκανε ο γιος του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Έρικ.

naftemporiki.gr