Skip to main content

Γάζα: Τα ισραηλινά πλήγματα δεν έχουν σταματήσει «ούτε ένα λεπτό» (βίντεο)

REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε πλάνα από τις επιθέσεις που εξαπέλυσε.

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τα αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

Κατά την διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Δευτέρα επλήγησαν «πάνω από 500 στόχοι»- θέσεις της Χαμάς αλλά και της οργάνωσης Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες σήμερα υποστηρίζει ότι έχει πλήξει μια σειρά από τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας, μεταξύ των οποίων μια αποθήκη πυρομαχικών της Χαμάς και ένα φρεάτιο εισόδου σε μια υπόγεια σήραγγα και δύο πολεμικές αίθουσες του Ισλαμικού Τζιχάντ, μία από τις οποίες ήταν μέσα σε ένα τζαμί. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι έπληξε ένα όχημα της Χαμάς που προσπαθούσε να διεισδύσει στο Ισραήλ.

Μάλιστα δημοσίευσε πλάνα από τις επιθέσεις που εξαπέλυσε.

Οι βομβαρδισμοί δεν έχουν σταματήσει «ούτε ένα λεπτό»

Μιλώντας στο Al Jazeera για την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα, ο Refaat al Areer, κάτοικος της περιοχής, έκανε λόγο για συνεχείς ήχους των ισραηλινών βομβαρδισμών στον πολιορκημένο θύλακα.

«Η νύχτα ήταν άνευ προηγουμένου. Μετά βίας κοιμηθήκαμε. Η κατάσταση ήταν τρομακτική», ανέφερε. «Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί οι βόμβες δεν έχουν σταματήσει για 10 ώρες, ούτε για ένα λεπτό», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις