Skip to main content

Στον «αέρα» η αναμέτρηση Μασκ- Ζάκερμπεργκ: «Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ, ξέρει πώς να με βρει»

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την πρόθυμη αποδοχή της πρόκλησης, ο Ζάκερμπεργκ ακύρωσε την αναμέτρηση.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει κουραστεί να περιμένει τον αγώνα κλουβί με τον Έλον Μασκ, σύμφωνα με το CNBC Make It.

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την πρόθυμη αποδοχή της πρόκλησης του στελέχους της Tesla, ο Ζάκερμπεργκ ακύρωσε την αναμέτρηση. Ο λάτρης των πολεμικών τεχνών συνιδρυτής του Facebook κατηγόρησε την Κυριακή τον Μασκ ότι δεν εννοούσε σοβαρά την πρόκληση και δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε».

«Προσέφερα ένα πραγματικό ραντεβού. Ο [πρόεδρος του UFC] Dana White προσφέρθηκε να το κάνει έναν νόμιμο διαγωνισμό για φιλανθρωπικό σκοπό», έγραψε ο Ζάκερμπεργκ στο Threads, τον αντίπαλο του Twitter, η δημιουργία του οποίου ξεκίνησε εξαρχής τον καβγά.

«Ο Elon δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και τώρα ζητάει να κάνουμε αντί γι’ αυτό έναν γύρο προπόνησης στην πίσω αυλή μου», συνέχισε. «Αν ο Elon σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει».

Η ανάρτηση του Ζάκερμπεργκ ήρθε δύο ημέρες μετά την ανάρτηση του Musk στο X, πρώην Twitter, ότι ο προτεινόμενος αγώνας θα γινόταν με αεροπλάνο σε «μια επική τοποθεσία» στην Ιταλία. Έγραψε ότι θα γινόταν livestreaming τόσο στο X όσο και στο Meta και ότι «τα πάντα στο κάδρο της κάμερας θα είναι η αρχαία Ρώμη, οπότε τίποτα απολύτως σύγχρονο».