Skip to main content

General Health Care: Δωρεάν μαστογραφίες στις 19 Οκτωβρίου

Καμπάνια πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού ξεκινά ο όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων και Πολυϊταρείων GENERAL HEALTH CARE

Ο όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων – Πολυϊατρείων General Health Care σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε την έναρξη της νέας καμπάνιας πρόληψης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με αφορμή τον Οκτώβριο, Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Η καμπάνια, που θα διαρκέσει για όλο τον μήνα Οκτώβριο, έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση, παρέχοντας πρόσβαση σε απαραίτητες εξετάσεις σε προσιτές τιμές.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, στα Διαγνωστικά Κέντρα- Πολυϊατρεία General Health Care προσφέρουμε ειδικά πακέτα εξετάσεων πλήρους γυναικολογικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές, τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Μαστογραφία & Υπέρηχος Μαστού
  • Γονιδιακός έλεγχος (BRCA1, BRCA2) ποσοστό πιθανότητας νόσησης από τον καρκίνο του μαστού
  • Αιματολογική εξέταση ανίχνευσης της πρωτεΐνης ΗΕ4
  • Γυναικολογικό έλεγχος (Ca 15-3, Ca125, test ΠΑΠ, κολπική καλλιέργεια)

Επιπλέον, στις 19 Οκτωβρίου 2024, οι ιατρικές μονάδες General Health Care σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν δωρεάν μαστογραφίες σε όλες τις γυναίκες που το επιθυμούν, ως μέρος της δέσμευσης για την προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μία από τις πιο κοινές μορφές καρκίνου στις γυναίκες, αλλά η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές. Με την καμπάνια αυτή, το General Health Care στοχεύει να προωθήσει τη σημασία της τακτικής εξέτασης και της πρόληψης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να εξεταστούν εύκολα και οικονομικά.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να μάθετε περισσότερα για τα πακέτα εξετάσεων και τις δωρεάν μαστογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Διαγνωστικά Κέντρα- Πολυϊατρεία καλώντας στο 2106890089 για Αθήνα και 2310902040 για Θεσσαλονίκη ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.ghc.gr.