Skip to main content

Σημαντική Συμφωνία για τη Faran

Ενισχύει περεταίρω το θεραπευτικό χαρτοφυλάκιο της εισερχόμενη στον τομέα της Νευρολογίας

Επέκταση και στην Νευρολογία με δύο κλασσικά προϊόντα που θα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά ανακοίνωσε η Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία FARAN ΑΒΕΕ. Συγκεκριμένα η FARAN ενισχύει περεταίρω το θεραπευτικό χαρτοφυλάκιο της εισερχόμενη στον τομέα της Νευρολογίας με την απόκτηση δύο πρωτότυπων σκευασμάτων, τα οποία και θα διανέμει από το Φθινόπωρο του 2024.

Πρόκειται για τη Φαινοβαρβιτάλη η οποία ανήκει στα βαρβιτουρικά και χρησιμοποιείται για τις αντισπασμωδικές και κατασταλτικές-υπνωτικές ιδιότητες της στη διαχείριση των επιληπτικών κρίσεων και την Κλοβαζάμη που ανήκει στις βενζοδιαζεπίνες και χορηγείται σε αγχώδεις διαταραχές κι ως συμπληρωματική θεραπεία στην επιληψία.

Όπως εξήγησε ο γενικός διευθυντής της FARAN, Παναγιώτης Κουκουλομμάτης, η Νευρολογία έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας που διαθέτει θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων όπως στο χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ρευματολογίας, Ορθοπεδικής, Δερματολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ενδοκρινολογίας, Παθολογίας και Γυναικολογίας.