Skip to main content

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία

Νοσηλεύονται 8 παιδιά και ένας ενήλικας στο νοσοκομείο Βόλου

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν τα 100 κρούσματα γαστρεντερίτιδας που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε χωριά του δήμου Ρήγα Φεραίου, στη Μαγνησία.

Σε συναγερμό η Μαγνησία: Στα 100 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας – Σπεύδει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Σήμερα στην περιοχή βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από Λάρισα και Αθήνα, λαμβάνουν νέα δείγματα από τις γεωτρήσεις, τη δεξαμενή και το δίκτυο ύδρευσης, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες που έγιναν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Νοσηλεύονται 8 παιδιά και ένας ηλικιωμένος

Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, 8 παιδιά και ένας ηλικιωμένος. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω Κρανιοεγκεφαλικής Κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, που μεταδίδουν τοπικά μέσα.

Μαγνησία: Κατέληξε 91χρονη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο Βόλου

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο θάνατός της συνδέεται με την υπόθεση.

Μοιράζουν νερά στους κατοίκους

Η ΔΕΥΑ, σύμφωνε με το gegonotanews, αναζητά για ποιον λόγο μολύνθηκαν οι γεωτρήσεις που τροφοδοτούν τα χωριά, ενώ παράλληλα μοιράζονται νερά στον πληθυσμό.

Στο Κέντρο Υγείας δέχονται συνεχώς πολίτες με συμπτώματα και συνέντευξη Τύπου θα δώσει για το θέμα και ο περιφερειάρχης.

Κατέληξε 91χρονη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο Βόλου

Μια 91χρονη γυναίκα φέρεται να κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, εισήχθη με σηπτικό σοκ και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στις 18:30 2/6 και απεβίωσε 3/6 4:20 από την περιοχή του Αλμυρού.

Μαγνησία: Κατέληξε 91χρονη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο Βόλου

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που πληθαίνουν τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας στην περιοχή και ειδικότερα σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο.