Skip to main content

Παναθηναϊκός: Πράσινος και με τη… βούλα ο Αμπέντ

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2018 θα είναι ο Μεχντί Αμπέντ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ.

Ο Αλγερινός βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα κι από σήμερα ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του «τριφυλλιού», όπου επιστρέφει μετά από «διάλειμμα» ενός έτους.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας.

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από πλευράς Νιουκάστλ, με την οποία γνωστοποιούσε την παραχώρηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα των «ανθρακωρύχων» ο 23χρονος Αλγερινός μέσος παραχωρήθηκε στους «πράσινους» χωρίς να είναι γνωστό το οικονομικό μέρος.

Ο Αμπέντ υπέγραψε στην Νιουκάστλ τον Μάϊο του 2011 κι από τότε φόρεσε την φανέλα του συλλόγου μόλις 21 φορές. Συγκεκριμένα έκανε ντεμπούτο τέσσερις μήνες αργότερα στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ για το Λιγκ Καπ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεντ Τζόνστον και στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην Νιουκάστλ και τώρα επιστρέφει πάλι στον Παναθηναϊκό.