Skip to main content

ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο ο αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ

Ανήσυχος για την υγεία του μικρού του αδελφού, ο οποίος εισήχθη εκτάκτως την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Μανχάταν, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, επρόκειτο να επισκεφτεί τον Ρόμπερτ Τραμπ δίχως όμως να δίνονται περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με το αίτιο της νοσηλείας του.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντιρ, ο «Πρόεδρος Τραμπ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και διατηρεί στενή σχέση με τον 72χρονο μικρότερο αδελφό του»

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, ένα από τα τέσσερα αδέλφια του Προέδρου, υπέβαλε πρόσφατα αγωγή εκ μέρους της οικογένειας Τραμπ, επιδιώκοντας να σταματήσει τη δημοσίευση ενός βιβλίου από την ανιψιά του προέδρου Μαίρη με τίτλο «Πάρα πολύ και ποτέ».

Ο πρόεδρος είπε ότι το βιβλίο της Mary Trump ήταν παραβίαση μιας συμφωνίας μη αποκάλυψης που υπέγραψε σε σχέση με έναν οικονομικό διακανονισμό που έλαβε από την οικογένεια Trump.

Η Μαίρη είναι κόρη του μεγαλύτερου αδελφού των αδελφών, Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος αγωνίστηκε με τον αλκοολισμό και πέθανε το 1981 σε ηλικία 43 ετών.

Κανένα μέλος της οικογένειας δεν προσχώρησε στον Fred Jr, ο οποίος ήταν γνωστός ως Freddy, στο νοσοκομείο τη νύχτα που πέθανε, είπε η Mary Trump, προσθέτοντας ότι ο Donald Trump πήγε στις ταινίες με έναν άλλο αδελφό.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ είχε προηγουμένως εργαστεί για τον μεγαλύτερο αδερφό του ως ανώτατο στέλεχος του Οργανισμού Τραμπ.

Για πολλά χρόνια ο 72χρονος συνήθιζε να απασχολεί τις κοινωνικές σελίδες του Μανχάταν, κυρίως για τις ερωτικές του περιπέτειες.

Παρόλα αυτά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διατηρήσει ένα χαμηλότερο προφίλ.

Σε μια συνέντευξη του 2016 με το New York Post, περιέγραψε τον εαυτό του ως μεγάλο υποστηρικτή του αγώνα του αδερφού του για τον Λευκό Οίκο. «Στηρίζω τον Ντόναλντ χίλια τοις εκατό», είχε πει ο Ρόμπερτ Τραμπ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από τον guardian.co.uk και το ΑΜΠΕ.