Skip to main content

Ν.Δ. κατά Χρ. Σπίρτζη και Αυγής για «παραποίηση της αλήθειας» στα δημόσια έργα

Για παραποίηση της αλήθειας στα δημόσια έργα κατηγορεί η Ν.Δ. τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την εφημερίδα «Αυγή», σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδα για «εξοικονόμηση 765.000.000 ευρώ για το Δημόσιο από τους οδικούς άξονες».

«Με δημοσίευμά της η “Αυγή” αναφέρει ότι ο Υπουργός “απέδειξε” πως η Κυβέρνηση εξοικονόμησε 765.000.000 ευρώ από τη διαπραγμάτευση, που έκανε για τους τέσσερους μεγάλους οδικούς άξονες. Για άλλη μια φορά, ο κ. Σπίρτζης και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μετοχική σύνθεση της οποίας συμμετέχει και offshore εταιρεία, παρουσιάζουν παραποιημένη την αλήθεια» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει «η κατάτμηση μόνο του έργου Πατρών – Πύργου σε πολλούς αναδόχους – μέχρι στιγμής και τα τρία κομμάτια τα έχει πάρει ο πατέρας του κουμπάρου του κ. Σπίρτζη – και με εκπτώσεις πάνω από 50%, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του κόστους και σε παράταση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα».

«Καλούμε τον κ. Σπίρτζη – και φυσικά την “Αυγή” – να αφήσουν τα παραμύθια, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν εξοικονομεί χρήματα, αλλά επιβαρύνει τους πολίτες κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία ακόμη περισσότερο» τονίζει κλείνοντας.