Skip to main content

Κ. Πιερρακάκης: Ξεκάθαρο το στοίχημα του υπ. Οικονομικών – «Με αναπτυξιακές πολιτικές να ενισχύσουμε κάθε σπίτι και επιχείρηση»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του νέου υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κατά την πρώτη μέρα στο πόστο

Στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Πιερρακάκη, ο οποίος πιάνει δουλειά ως ο νέος «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας.

Κατά την πρώτη του ημέρα στο γραφείο, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος και την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ο κ. Πιερρακάκης δήλωσε ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά του και έδωσε το στίγμα της πολιτικής του.

«Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό υπουργείο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Και νομίζω ότι το στοίχημα είναι ξεκάθαρο, με αναπτυξιακές πολιτικές να φτάσουμε και να ενισχύσουμε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Το βιογραφικό του νέου «τσάρου» της οικονομίας – Από το τιμόνι του υπ. Παιδείας στο οικονομικό στρατηγείο της οδού Νίκης