Skip to main content

Στις 23 Οκτωβρίου 2024 το 3o Οικονομικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής – «Η παραγωγική Ελλάδα την επόμενη δεκαετία»

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της ΕΚΤ και της Κομισιόν, αλλά και κορυφαία στελέχη του ελληνικού επιχειρείν καταθέτουν τις προτάσεις τους για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας - Το πρόγραμμα του συνεδρίου και οι ομιλητές

Το 3ο Οικονομικό της Συνέδριο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως κορυφαία πλατφόρμα ανάλυσης των σημαντικότερων ζητημάτων που αφορούν την ελληνική οικονομία, διοργανώνει η Ναυτεμπορική, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το φετινό Οικονομικό Συνέδριο της «Ν» θα στρέψει τα φώτα του στην παραγωγική ανάπτυξη της Ελλάδας για την επόμενη δεκαετία. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και κορυφαία στελέχη του ελληνικού επιχειρείν και των φορέων, που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Εγγραφές

Οι αναγνώστες της «Ναυτεμπορικής» μπορούν να εγγραφούν δωρεάν μέχρι την Παρασκευή 18/10 ώρα 21:00, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Οικονομικού Συνεδρίου.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του 3ου Οικονομικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής.

Δείτε αναλυτικά τους ομιλητές του συνεδρίου ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου.