Skip to main content

Χρ. Δήμας στο NaftemporikiTV: Σημαντικές φοροαπαλλαγές στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

«Κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις»

Στις επικείμενες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρ. Δήμας, σε συνέντευξή του στο studio της Ναυτεμπορικής.

Σημαντικές απαλλαγές και μειώσεις που θα αφορούν το κομμάτι της φορολογίας, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες γνωστοποίησε ο υφυπουργός ότι θα περιλαμβάνει η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη.

Τόνισε μάλιστα ότι ο οικονομικός σχεδιασμός της κυβέρνησης γίνεται όλο τον χρόνο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ. «Μην περιμένουμε τη ΔΕΘ σαν να είναι ο πρωθυπουργός Άγιος Βασίλης», ανέφερε.

«Κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις. Τα τελευταία χρόνια οι εισπράξεις των δημοσίων εσόδων πάνε καλύτερα», επεσήμανε ο κ. Δήμας.

Τα σχέδια της κυβέρνησης για τους μισθούς

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι υπάρχει ένας συνολικότερος σχεδιασμός για την οικονομική πολιτική από την κυβέρνηση, ο οποίος όπου χρειάζεται προσαρμόζεται.

Ο κ. Δήμας δήλωσε από το studio της Ναυτεμπορικής στην ΔΕΘ ότι στα σχέδια της κυβέρνησης βρίσκεται και η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος. «Έχουμε φτάσει τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ και στόχος είναι τα 950».