Skip to main content

Στ. Λιακόπουλος (BSS) στο Naftemporiki TV: Θετικό το κλίμα για επενδύσεις

Ο Στάθης Λιακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος BSS, μίλησε στο εκπομπή «07.00- 10.00» του Naftemporiki TV

«Πριν τις εκλογές υπήρχε ένα μικρό πάγωμα, τώρα υπάρχει πολύ μεγάλη εξέλιξη, το κλίμα είναι θετικό στην αγορά γιατί περιμένουν μια σταθερή κυβέρνηση και το κλίμα είναι πολύ θετικό για επενδύσεις», ανέφερε ο Στάθης Λιακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος BSS, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «07.00- 10.00» με τους Ανέστη Ντόκα και Μαρία Σμιλίδου.

Στη συνέχεια ο κ. Λιακόπουλος ανέφερε πως «η εταιρεία μας εξελίσσεται πάρα πολύ καλά, είμαστε σε μεγάλη ανάπτυξη, ανοίξαμε ένα καινούργιο υποκατάστημα στην Πάτρα και ψάχνουμε για ένα κατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης όπως και στα Γιάννενα».

Ο κ. Λιακόπουλος σχολίασε πως «εξελίσσεται θετικά το ταμείο ανάκαμψης, απλά θα πρέπει και οι επιχειρήσεις να αλλάξουν λίγο τον προσανατολισμό τους, πρέπει να δουν ποιος είναι ο στρατηγικός τους σχεδιασμός και να είναι έτοιμες να καταθέσουν την αίτησή τους, υπάρχουν πολλά προγράμματα για τις επιχειρήσεις, τα περισσότερα προγράμματα απευθύνονται κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει να οργανωθεί για να αντλήσει τους πόρους που υπάρχουν».

Όπως ανέφερε, «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, τον τουρισμό, την ψηφιοποίηση και τα logistics, το 96% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όλοι θα πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα διαθέσιμα κεφάλαια, τα οφέλη είναι πάρα πολύ σημαντικά για όλους, όποια επιχείρηση πάρει αυτά τα εργαλεία, φανταστείτε πόσο πιο ανταγωνιστική θα είναι, εμείς αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, απευθυνόμαστε σε όλη την αγορά».