Skip to main content

Η DIS θριαμβεύει στα ΔΕΗ BITE Awards 2024

Εξασφαλίζοντας 7 σημαντικά βραβεία

Η DIS, αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στα ΔΕΗ BITE Awards 2024, αποσπώντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή επτά βραβείων, συμπεριλαμβανομένων 2 χρυσών, 3 ασημένιων και 2 χάλκινων.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 600 κορυφαίους επαγγελματίες ΤΠΕ, οι οποίοι διευρύνουν καθημερινά τα όρια του ψηφιακού μετασχηματισμού. Σε έναν κλάδο ο οποίος αποτελείται από ισχυρές εταιρίες, η DIS κατάφερε να ξεχωρίσει για τις πρωτοποριακές λύσεις της, οι οποίες αναδιαμορφώνουν το ψηφιακό τοπίο για κορυφαίες εταιρείες όπως οι ION, Blueground, Nikas, Liafarm, Teofert και άλλες.

Η φετινή επιτυχία ενισχύει τη θέση της DIS ως βασικού μοχλού του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, με τις πελατοκεντρικές λύσεις της να συνεχίζουν να ωθούν τις εταιρείες σε νέα ύψη αποδοτικότητας και καινοτομίας.

Ο κατάλογος των διακρίσεων που απονεμήθηκαν στη DIS στα ΔΕΗ BITE Awards 2024 περιλαμβάνει:

  • Gold – Πρώτη θέση στην κατηγορία «Υγεία», αξιοποιώντας τη δύναμη του Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.
  • Gold – Αριστεία στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών ION, Nikas, Liafarm και Teofert.
  • Silver – Εξαιρετική λύση στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα» για την Sunlight Group Systems.
  • Silver – Κορυφαίο έργο στην κατηγορία «Production & Operations Management» για την Elton, με την αξιοποίηση του Microsoft Dynamics 365 Production & Operations Management.
  • Silver – Καινοτόμες λύσεις λογισμικού στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP, CRM, HR, Παραγωγή και Logistics» για τις Mitsis, Elton και Teofert που υλοποιούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
  • Bronze – Επιβράβευση στην κατηγορία «Συστήματα ERP» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Blueground.
  • Bronze – Βράβευση στην κατηγορία «Μεταποίηση/Βιομηχανία/ Logistics» για την Elton, που υποστηρίζεται από το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η αναγνώριση της ικανότητας της DIS να παρέχει σταθερά ανά τα χρόνια λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά και αναβαθμίζουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πελατών της, σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο.

Σχολιάζοντας την βράβευση της εταιρείας, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την υπερηφάνεια του:

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί φόρο τιμής στην αταλάντευτη αφοσίωση της ομάδας μας και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Τα βραβεία αυτά επικυρώνουν τις συνεχείς προσπάθειές μας να παρέχουμε λύσεις που οδηγούν σε ουσιαστικές αλλαγές, καθιστώντας τις επιχειρήσεις πιο ευέλικτες και αποδοτικές. Το μέλλον της τεχνολογίας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και η DIS έχει δεσμευτεί πλήρως να βοηθήσει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού».

Ως βασικό μέλος της κριτικής επιτροπής στα φετινά βραβεία, ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε επίσης τον ρόλο της καινοτομίας στη διαμόρφωση του αυριανού επιχειρηματικού τοπίου, τοποθετώντας την DIS ως ηγέτη στην κούρσα προς την ψηφιακή πρόοδο.

“Η βράβευση μας έρχεται σε μια χρονιά που αναπτυχθήκαμε ραγδαία αλλά και σε συνέχεια της αναγνώρισης μας ως  “Cloud Provider of the Year”  επί 3 συναπτά έτη (2021, 2022 και 2023). Τα παραπάνω εδραιώνουν περαιτέρω τη φήμη της DIS ως ενός από τους σημαντικότερους παρόχους τεχνολογικών λύσεων στην περιοχή. Η εταιρεία κοιτάζει μπροστά με ένα τολμηρό όραμα για το μέλλον, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα συνεχίσουν να ευημερούν σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.”