Skip to main content

TÜV AUSTRIA Labs: Ο Νίκος Γαλάνης στη λίστα Food Innovation 50

Αναγνώριση και εορτασμός των ηγετικών στελεχών που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου τροφίμων και ποτών στην χώρα

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λετουργία state of the art SOC (Security Operations Center), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει μια ακόμη σημαντική διάκριση ενός μέλους της. Ο κ. Νίκος Γαλάνης, εμπορικός διευθυντής του TÜV AUSTRIA Labs  αναδείχθηκε στη λίστα Food Innovation 50, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία που φέρνει στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα.

Η Food Innovation 50 αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την αναγνώριση και τον εορτασμό των ηγετικών στελεχών, που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου τροφίμων και ποτών στην χώρα. Η λίστα τιμά τα άτομα που, με την αφοσίωση, την εμπειρία και την καινοτόμα σκέψη τους, αναπτύσσουν πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες σε διάφορους τομείς, ωφελώντας τόσο τους καταναλωτές όσο και τις ίδιες τις εταιρείες.

Ο κ. Νίκος Γαλάνης, όντας γεωπόνος της Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου της Μικροβιολογίας και της Ασφάλειας των Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει διατελέσει Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου σε δύο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Με μεταπτυχιακούς τίτλους σε Χημεία Τροφίμων και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο κ. Γαλάνης ηγείται την Εμπορική Διεύθυνση των TÜV AUSTRIA Labs, από το 2015.

Το τιμώμενο στέλεχος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη διάκριση αυτή, που αποτελεί αναγνώριση του καθημερινού μου έργου καθώς και του εργαστηρίου αναλύσεων τροφίμων συνολικά. Με δέσμευση στην προώθηση της έρευνας και ανάπτυξης (R&D) στον τομέα των τροφίμων και ποτών, σταθερός μας στόχος είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διατροφική αξία των προϊόντων. Χάρη στη συστηματική επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία, παρέχουμε υπηρεσίες που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών».