Skip to main content

Η bofrost* ήρθε στην e-fresh.gr!

Τα αγαπημένα προϊόντα της bofrost*είναι τώρα διαθέσιμα για άμεση παράδοση από το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr. Τα δημοφιλή παγωτά, οι λαχταριστές πίτσες, τα snacks και τα είδη φούρνου που όλοι αγαπήσαμε έρχονται τώρα άμεσα στην πόρτα σας με ταχύτητα και ασφάλεια. Στο site της e-fresh.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων bofrost* τόσο για τα καθημερινά σας γεύματα όσο και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Ανακαλύψτε έτοιμα γεύματα, πίτες, κρέπες, λαχανικά, λαχταριστά γλυκά και επιλογές διεθνούς κουζίνας – όλα με την γνωστή φρεσκάδα και ποιότητα της bofrost* και χωρίς μεγάλο χρόνο προετοιμασίας. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα ισχύουν ειδικές προσφορές γνωριμίας.

Συνδυάστε τώρα τις επιλογές σας με τα καθημερινά σας ψώνια και αρχίστε να ονειρεύεστε το επόμενο τραπέζι σας. Βρείτε τα όλα εδώ!

Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρεςεδώ και 7 χρόνια! Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 1εκ παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

H bofrost* γιορτάζει τα 30 χρόνιά της στην Ελληνική αγορά! Είναι η κορυφαία εταιρεία στην πώληση και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων. Η πρώτη bofrost* γεννήθηκε στη Γερμανία το και η παρουσία της είναι σε πλέον σε 12 χώρες της Ευρώπης.  Αποστολή της bofrost είναι να φέρνει προϊόντα υψηλής ποιότητας στα σπίτια των πελατών. O πλούσιος κατάλογός της ανανεώνεται κάθε 6 μήνες.