Το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά μοναδικών εμπειριών γύρω από τον κόσμο του κρασιού που διοργανώνει, αυτή τη φορά υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Biondi-Santi.
O Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του θρυλικού οινοποιείου, αναλαμβάνουν να σας «ξεναγήσουν» σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο και σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι στο μαγευτικό Montalcino της Τοσκάνης και τους δημοφιλείς αμπελώνες του.
Η ιστορία ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία.
Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς.
Η γαστρονομική παράδοση και τα μοναδικά αρώματα του Montalcino ενέπνευσαν τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα μενού γευσιγνωσίας έξι σταδίων, που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού.
Guest of Honor
Giovanni Lai, Biondi-Santi Export Manager
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023
Ώρα Προσέλευσης: 20.15
Ώρα Έναρξης: 20.30
Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)
Wine Labels
Rosso di Montalcino, 2019
Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009
Brunello di Montalcino Riserva, 2016
Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330748.
Biondi – Santi | And God created Brunello
The Tudor Hall Restaurant of King George Hotel, continuing its successful course of exceptional wine tasting experiences, proudly welcomes the prestigious Biondi-Santi winery and invites you to embark on a unique journey to Montalcino, the internationally acclaimed region of Tuscany and its iconic vineyards.
Using their extensive experience, Head Sommelier Evangelos Psofidis and Biondi-Santi Export Manager Giovanni Lai, will guide you to one of the world’s greatest wine making zones.
In 1888, Clemente Santi and his nephew Ferrucio Biondi Santi produced the first vintage of Brunello in history.
Brunello di Montalcino wine owes its existence to the creative genius of these two men, who together made a wine that would later become one of the most sought-after products worldwide.
Inspired by the rich gastronomy of Montalcino, the Executive Chef Asterios Koustoudis has designed a six-course degustation menu dedicated to the rare flavors and aromas of the region.
Guest of Honor
Giovanni Lai, Biondi-Santi Export Manager
Thursday, April 20, 2023
Arrival time: 20.15
Start time: 20.30
Price per person: 290€ (reservation is required)
Wine Labels
Rosso di Montalcino, 2019
Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009
Brunello di Montalcino Riserva, 2016
For more information and for your reservation, please contact +30 210 3330748.