Η MOTORLEASE A.E. στη λίστα με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες, βάσει EBITDA, στην Ελλάδα”

H ICAP CRIF εκδίδει για 15η συνεχή χρονιά, την επιχειρηματική έκδοση «Business Leaders in Greece», η οποία αναδεικνύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους με τα μεγαλύτερα κέρδη EBITDA, στην Ελλάδα.

Αξιολογώντας φέτος τους δημοσιευμένους ισολογισμούς για τα έτη 2020-2021, η εταιρεία MOTORLEASE A.E.  περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες, βάσει EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation, and Amortization) έχοντας μία σημαντική αύξηση, 23,2%.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η MOTORLEASE Α.Ε. αποδεικνύει με συνέπεια τη κατευθυντήρια της αρχή, που δεν είναι άλλη από την επαγγελματική προσέγγιση στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης, διαθέτοντας σφαιρική γνώση του αντικειμένου, ευέλικτα προγράμματα προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου με άμεση επαφή μαζί του.

Το εταιρικό προφίλ της MOTORLEASE Α.Ε. συνθέτουν, η αξιοπιστία και η συνεχής εξέλιξη στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, με επιτυχημένη πορεία βασισμένη στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και τον σύγχρονο τρόπο σκέψης και εργασίας.

Το όραμά της αντικατοπτρίζεται σε κάθε υπηρεσία της, που ως στόχο έχει, να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της, καθώς πρωτοπορεί στον τομέα του αυτοκινητικού στόλου, ανανεώνοντας τον συνεχώς και προσφέροντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία σε συμφέρουσες τιμές.  Ταυτόχρονα το 2023 αναμένεται να λειτουργήσει για 1η χρονιά η κάθετη μονάδα της Motorlease σε ιδιόκτητο κτήριο στην Λ. Κηφισίας στο Χαλάνδρι από όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τους πελάτης της.

Με τον τρόπο αυτό, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, κατέχοντας  μια πλεονεκτική θέση που της επιτρέπει να προωθεί την καινοτομία, να διευρύνει την έρευνα και να δοκιμάζει νέες, καινοτόμες λύσεις που βασίζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ελληνικής  αγοράς.