Skip to main content

Μίμης Πλέσσας: Λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

«Όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής ο Μίμης μας θα βρίσκεται στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών από τις 10πμ» έγραψε η σύζυγός του στα social media

Τελευταίο αντίο σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος πέθανε στις 5 Οκτωβρίου λίγες ημέρες προτού συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ η σορός του βρίσκεται εκεί από τις 10 το πρωί, όπως γνωστοποίησε η σύζυγός του στο Facebook.

Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα συγκίνησε το Σάββατο μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της, Μίμη.

«Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ξεψύχησε χθες το βράδυ. Τον χάιδευα, του έλεγα «ευχαριστώ για όσα ζήσαμε». Προσπαθούσα να του δώσω λίγο νερό, είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει μόνο τρεις μέρες, τίποτα άλλο. «Πιες λίγο νερό να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας». Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, σε ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα. Άκουσε αυτά που ήθελε, κάνει ένα αχ και ξεψυχάει πάνω στο στήθος μου» είπε.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Οπότε ήταν ευλογημένο το τέλος. Λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση. Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία. Ούτε νοσοκομεία, ούτε γιατροί, ούτε πόνοι, τίποτα».