Skip to main content

Rammstein: Στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια το διάσημο γερμανικό ροκ συγκρότημα, για μία συναυλία

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του κορυφαίου γερμανόφωνου metal συγκροτήματος σε στάδια για το 2024 θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου από την Πράγα.

Το διάσημο industrial metal συγκροτήματα παγκοσμίως, οι Γερμανοί Rammstein θα έρθουν στην χώρα μας για συναυλία μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Η μπάντα ανακοίνωσε με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media τους σταθμούς της νέας ευρωπαϊκής περιοδείας της, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα όπου θα εμφανιστούν στις 30 Μαΐου.

Παρόλα αυτά άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, σε ποιον χώρο θα φιλοξενηθεί η συναυλία προφανώς εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν με το στέγαστρο Καλατράβα και το συνακόλουθο κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι διοργανωτές ενημερώνουν πάντως πως ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Rammstein είναι το «Zeit», που το κοινό ξεκίνησε να απολαμβάνει από την άνοιξη του 2022.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος για τα μέλη του LIFAD και η γενική διάθεση την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.