Skip to main content

Πέθανε ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Ο Μιχάλης Οικονόμου ήταν εκείνος που αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός με μια ανάρτηση στο Facebook

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ, βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους δικούς του ανθρώπους στο πένθος.

Ο Μιχάλης Οικονόμου ήταν εκείνος που αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Έλα ρε Λευτέρη! #rip» έγραψε και ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ αυτών και στη σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι».

Τη δική της ανάρτηση έκανε στη συνέχεια και η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ευτυχία Μελή. Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ, όπου και είχαν συμμετάσχει.

«Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!»