Skip to main content

Πέθανε ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του Στιβ ΜακΚουίν, γνωστός από το «Karate Kid»

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση μέσω ανάρτησης στο Instagram, ενώ η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί

Σε ηλικία 63 ετών απεβίωσε ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου θρύλου των αγώνων και του κινηματογράφου, Στιβ ΜακΚουίν. Ο ηθοποιός και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, στο Παλμ Σπρίνγκς της Καλιφόρνια.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του την επόμενη μέρα με μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στους ξεχωριστούς λογαριασμούς του Τσαντ και του Στιβ στο Instagram. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Ο Τσαντ έπαιξε ως γνωστόν τον Ολλανδό στην ταινία «The Karate Kid» του 1984 και επανέλαβε τον ρόλο δύο χρόνια αργότερα στην ταινία «The Karate Kid Part II».

Πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες «Death Ring», «Firepower» και «Red Line» πριν εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία για να ασχοληθεί με τους αγώνες σπορ αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1990. Έκανε μια τελευταία εμφάνιση στην ταινία του 2001 «Fall: The Price of Silence».

Ο Τσαντ ΜακΚουίν αγωνιζόταν επαγγελματικά για χρόνια, συμμετέχοντας στους φημισμένους αγώνες 24 ωρών του Λε Μαν και 24 Ώρες της Daytona, προτού υποστεί μια σειρά από τραυματισμούς πίσω από το τιμόνι.

Στην προσωπική του ζωή, ο Τσαντ ΜακΚουίν παντρεύτηκε το 1993 την Τζίνι Γκαλμπρέιθ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Τσέις και τη Μάντισον.