Skip to main content

Squid Game: Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

Το «Squid Game» επιστρέφει στο Netflix με νέα επεισόδια στις 26 Δεκεμβρίου

Το Netflix επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του «Squid Game», με ένα νέο teaser. Η σειρά ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της streaming υπηρεσίας.

Η πρώτη σεζόν ακολούθησε τη μοίρα μερικών ανθρώπων που συμμετείχαν σε μια σειρά από παιχνίδια ζωής ή θανάτου, με την υπόσχεση ότι αν κατάφερναν να νικήσουν, θα κέρδιζαν ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Μετά από ένα εκρηκτικό φινάλε στο τέλος της πρώτης σεζόν, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram,  το Netflix επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς είναι στις 26 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε πως η σειρά θα προβάλλει ακόμα έναν κύκλο επεισοδίων και θα ολοκληρωθεί.

Σε άλλο post με φωτογραφία του πρωταγωνιστή της σειράς, αναφέρεται η εξής φράση: «Προσοχή σε όλους τους συμμετέχοντες: Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε ένα σημαντικό μήνυμα». Το teaser ήταν μόλις ενός λεπτού και ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο ανδρών και γυναικών να τρέχουν σε έναν γεμάτο στίβο. Καθώς πολλοί ακούγονται να ουρλιάζουν και να πέφτουν, η κάμερα μεταφέρεται προς τους άνδρες με την κόκκινες στολές.

Ο Hwang Dong-hyuk, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, έδωσε το δικό του teaser σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές.

«Ο Seong Gi-hun που ορκίστηκε εκδίκηση στο τέλος της 1ης σεζόν επιστρέφει και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του; Ο Front Man δεν φαίνεται να είναι εύκολος αντίπαλος ούτε αυτή τη φορά», έγραψε.

«Η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο κόσμων τους θα συνεχιστεί στο φινάλε της σειράς με την 3η σεζόν, η οποία θα σας παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο».