Skip to main content

«Joker: Folie à Deux»: Μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου

Kυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) και τη Lady Gaga να προκαλούν χάος ως Arthur Fleck/Joker και Harley Quinn.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στο οποίο η πρώτη ταινία κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα το 2019.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «ο αποτυχημένος κωμικός Άρθουρ Φλεκ γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, τη Χάρλεϊ Κουίν ενώ είναι έγκλειστος στο Κρατικό Νοσοκομείο Άρκαμ. Μετά την αποφυλάκισή του, οι δυο τους ξεκινούν μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια».

Το νέο τρέιλερ προσφέρει μια ματιά στο ειδύλλιο των δύο αντισυμβατικών χαρακτήρων μέσα από μερικές ατμοσφαιρικές εικόνες.

Ο Μπρένταν Γκλίσον, η Κάθριν Κίνερ, ο Τζέικομπ Λόφλαντ και ο Χάρι Λόουτεϊ συμπληρώνουν το καστ, με τη Ζάζι Μπιτζ να επιστρέφει ως Σόφι από την πρώτη ταινία.

Το σίκουελ λέγεται ότι θα είναι μιούζικαλ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς και το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

Το πρώτο φιλμ του 2019 ήταν υποψήφιο για 11 Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Φίνιξ και της Καλύτερης Μουσικής.

Στο παγκόσμιο box office σημείωσε τρομερή επιτυχία, συγκεντρώνοντας 1 δισ. δολάρια.