Skip to main content

Τέιλορ Γουίλι: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Hawaii 5-0»

Photo By CBS

Σε ηλικία 56 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός της σειράς «Hawaii 5-0»,Τέιλορ Γουίλι, σε ηλικία 56 ετών.

photo/imbd

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό της Χαβάη, «KITV» η φίλη του και μουσικός, Λίνα Λάνγκι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του.

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου μιας διασημότητας από τη Χαβάη που ήταν επίσης οικογενειακός φίλος. Ο Taylor Wily, πρώην παλαιστής, μαχητής MMA και ηθοποιός, πέθανε σήμερα στο Hurricane της Γιούτα. Έμοιαζε απειλητικός σωματικά μέχρι να τον αγκαλιάσεις και αυτό ήταν όλο. Η καρδιά μου ραγίζει», είπε η μουσικός.

AP Photo/Elaine Thompson)

Στη συνέχεια, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «Hawaii 5-0», Πίτερ Λένκοβ, τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Κάτω από μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν μαζί, έγραψε: «Είμαι συντετριμμένος. Πληγωμένος. Θα μοιραστώ τα συναισθήματά του με λεπτομέρειες αργότερα. Απλά είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή».

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος και ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του CBS «Hawaii 5-0».

AP Photo/Elaine Thompson)

Ήταν γεννημένος στη Χονολουλού της Χαβάης το 1968. Εκτός από τον ρόλο του στο «Hawaii 5-0», συμμετείχε και στο «Forgetting Sarah Marshall» το 2008. Πέρασε επίσης, από τα «Radical», «MacGyver», «North Shore» και «Marker».