Skip to main content

Florence & The Machine: Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο

Οι Florence & Machine ανακοίνωσαν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα. Πριν από λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το Facebook του συγκροτήματος. Προηγήθηκε ένα αγωνιώδες sold out της πρώτης συναυλίας το οποίο άφησε χιλιάδες φανς απογοητευμένους.

Τελικά, η δεύτερη συναυλία θα γίνει δύο ημέρες μετά, στις 22 Σεπτεμβρίου – και πάλι στο Ηρώδειο. Η προπώληση ξεκινά στις 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί ώρας Ελλάδας και πάλι στο viva.gr.

Τα εισιτήρια για την συναυλία των Florence & Machine, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, πωλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα συναυλιών στην Ελλάδα.

Η προπώληση άνοιξε στις 11, ωστόσο, το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού οδήγησε σε υπερφόρτωση με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να περιμένουν πάνω από μια ώρα στην ηλεκτρονική ουρά πριν καταφέρουν να μπουν στο site.

Τελικά, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα με πολλούς θαυμαστές του γκρουπ να ελπίζουν σε μια δεύτερη ημέρα. Δυστυχώς, στις 18 και στις 20, μια ημέρα πριν και μια ημέρα έπειτα από την προγραμματισμένη συναυλία, υπάρχουν ήδη άλλες συναυλίες στο Ηρώδειο.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence Welch φθάνει σε επίπεδο λατρείας. Μία σύγχρονη ιέρεια λαμβάνει την αποδοχή που της αξίζει.

naftemporiki.gr