Skip to main content

Ένα πάθος που το πλήρωσε με δάκρυα

Η ερωτική ιστορία του Ανδρέα και της Λυδίας επιστρέφει ανανεωμένη και διπλή, για να ακολουθήσουμε τους ήρωες της στην παθιασμένη τους περιπέτεια, από την πρώτη τους συνάντηση, μία βροχερή νύχτα στη Νέα Υόρκη, και τον φλογερό έρωτά τους, μέχρι την προδοσία και το δραματικό τέλος. Η ιστορία συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου ο καθένας επιζητεί τις απαντήσεις στα ερωτήματά του και την κάθαρσή του.

Έχοντας αναλάβει, αυτήν τη φορά, εκτός από τη συγγραφή, και την έκδοση, η συγγραφέας και εκδότρια Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει στον χώρο Kreuzberg urban culture bar, στις 28 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, την ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της, «Δάκρυα του πάθους», που πλέον κυκλοφορεί διπλό, με τίτλο «Δάκρυα του πάθους ΙΙ».

Τα «Δάκρυα του πάθους» κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την εκδοτική εταιρεία τον Φεβρουάριο, η Έλενα Αντωνίου εξέδωσε η ίδια τα «Δάκρυά» της, για να ξετυλίξει όλη την ιστορία των ηρώων της από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένας έρωτας που δείχνει καταδικασμένος…

Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου, μία βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα και της Λυδίας ενώνονται αμέσως. Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη κι επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος, κι εκείνη πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της και να αντιμετωπίσει όλες τις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Στην προσπάθειά της να βρει μία λύση, στον δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος, ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.

Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση: έναν γάμο που θα της λύσει όλα της τα προβλήματα. Και πλέον, η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον απόλυτο έρωτα που είχαν ζήσει. Η Λυδία έχει να διαλέξει ανάμεσα στη λογική και το πάθος, ένα πάθος που το πλήρωσε με δάκρυα. Πώς μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν, όταν αυτό ήταν τόσο ζωντανό; Εφιάλτες, μυστικά, ψέματα και λάθη στοιχειώνουν έναν έρωτα, που δείχνει καταδικασμένος…

Ιστορίες με ψευδώνυμο

Καταγόμενη από τη Μήλο και γεννημένη στη Λάρισα, η φιλόλογος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελένη Α. Καραμήτσου γράφει με το ψευδώνυμο Έλενα Αντωνίου, και οι ιστορίες της έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο wattpad.  Έχει εργαστεί ως διορθώτρια – επιμελήτρια κειμένων σε ημερήσιες εφημερίδες, όπως «Ελεύθερος» και «Κέρδος». Τα τελευταία χρόνια, συνεργάζεται με διαδικτυακά ΜΜΕ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του Country Music Association Nashville TN.

Συντελεστές

Φωτογραφία εξωφύλλου: Νεκταρία Μαρκάκη, μοντέλο: Χριστίνα Μπεζεργιάννη, φωτογραφία Νέας Υόρκης: Νικολέττα Δελασούδα, εκτύπωση: Λύχνος Printhouse.

naftemporiki.gr