Skip to main content

Αντέλ Εξαρχόπουλος: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με ρομαντικό θρίλερ

Η 23χρονη Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από την ερμηνεία της στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ», επιστρέφει, με συμπρωταγωνιστή τον Βέλγο Ματίας Σένερτς, στην ταινία του Μικαέλ Ρ. Ρόσκαμ με τίτλο «Racer and the Jailbird».

Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας «Η συγκάλυψη» και ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του ρομαντικού θρίλερ, στη γαλλική γλώσσα.

Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στη Γαλλία τον ερχόμενο Νοέμβριο, υπό τον τίτλο «Le Fidele», και περιγράφει μία ιστορία σαν αυτή των Μπόνι και Κλάιντ. Στον Ρόσκαμ, το στοιχείο να δίνει ένταση στους χαρακτήρες δεν είναι άγνωστο και φαίνεται ότι και σε αυτή την ταινία ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα.

Το στόρι της ταινίας έχει σαν φόντο τον λαμπερό κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ, εκεί που ο φημισμένος γκάνγκστερ (Ματίας Σένερτς), που οι κολλητοί φίλοι του φωνάζουν με το όνομα Τζίτζι, ένα όχι και τόσο καλό παιδί που συνηθίζει να μπαινοβγαίνει στις φυλακές, θα ερωτευτεί, με την πρώτη ματιά, την Μπενεντίκτ (Αντέλ Εξαρχόπουλος), που οι φανατικοί οπαδοί της αποκαλούν Μπίμπι, μια σούπερ σταρ του βολάν, με αμέτρητα τρόπαια στην συλλογή της.

Οι δυο τους θα ερωτευτούν παράφορα, το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν εκείνου, όμως, θα οδηγήσει το φλογερό τους πάθος σε αμφιβολίες, καθώς η αγάπη τους θα υποστεί αμέτρητες δοκιμασίες. Η ταινία αναμένεται να αποτελέσει σημαντική επιτυχία στην Γαλλία, όπου βεβαίως θα προβληθεί στις αρχές του φθινοπώρου, πριν ταξιδέψει και στις αγορές όλου του υπόλοιπου κόσμου.

naftemporiki.gr