Skip to main content

«Justice League»: Αντίστροφη μέτρηση για αμείλικτη απονομή δικαιοσύνης

Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της ταινίας «Justice League», της ομάδας υπερηρώων της DC που έρχεται να ανταγωνιστεί τους «Avengers» της Marvel, έκανε πρεμιέρα αφήνοντας υποσχέσεις για ισχυρές δόσεις δράσης.

Η ομάδα των υπερηρώων απαρτίζεται από τους  Ben Affleck στον ρόλο του Batman, Gal Gadot ως Wonder Woman, Ray Fisher ως Cyborg, Ezra Miller ως The Flash και τον Jason Momoa στον ρόλο του Aquaman ενώ ο Henry Cavill, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Superman, δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ. Επίσης, για πρώτη φορά βλέπουμε και τον Commissioner Gordon του J.K. Simmons.

Ο 51χρονος Zack Snyder επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για μια ταινία που φιλοδοξεί να κάνει τους σινεφίλ να ξεχάσουν τους «Avengers», αφαιρώντας τη  σοβαροφάνεια των προηγούμενων ταινιών, προσδίδοντας έναν πιο ανάλαφρο τόνο μέσα από επικά σκηνικά, δυνατές σκηνές δράσης και έξυπνο χιούμορ, το οποίο απουσίαζε από τις προηγούμενες ταινίες.

Στο τρέιλερ, ο Batman μαζί με την Wonder Woman ενώνουν την ομάδα των «Justice League» με τους Aquaman, Flash και Cyborg για να αντιμετωπίσουν στρατιές εχθρών, που, σύμφωνα με το όραμα του Batman στην ταινία «Batman Vs. Superman», θα οδηγήσουν την Γη στην καταστροφή.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου 2017, σε 2D και 3D, σε διανομή της Tanweer.

naftemporiki.gr