Skip to main content

«Αντρών εγχΟΙρίδιον» προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων

Με στόχο την κατάκτηση της αυτοβελτίωσης και της θέωσης, μια προσπάθεια στην οποία πρωτοστατεί, η συγγραφέας Άννα Παχή, μετά το «Έπος των Gpeleαίων» που άλλαξε την ιστορία όπως την ξέρουμε, επανέρχεται με το βιβλίο «Αντρών εγχΟΙρίδιον», το οποίο έχει εξαντληθεί και επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, συνεντεύξεων από παθούσες και κατάδυση σε σκοτεινά ψυχολογικά μονοπάτια, η Άννα Παχή παρουσιάζει το δεύτερο αυτό βιβλίο της, έναν χρήσιμο οδηγό επιβίωσης που μοιράζει απλόχερα τη γνώση και βάζει, επιτέλους, τα πράγματα στη θέση τους.

Στον δρόμο της αναζήτησης του ιδανικού συντρόφου, συχνά σκοντάφτουμε, πέφτουμε και τρώμε τα μούτρα μας. Όχι πια. Το «Αντρών ΕγχΟιρίδιον» είναι εδώ, για να προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Τύποι που έχουμε συναντήσει ή θα συναντήσουμε συγκεντρώνονται στις σελίδες του, με όλα τους τα στραβά κι ανάποδα, τα οποία θα βοηθήσουν τόσο στην αναγνώριση, όσο και στην αντιμετώπισή τους. Ο «Μαμάκιας», ο «Πιπίνος», ο «Μπήχτης», ο «Παντρεμένος» και άλλοι πολλοί αποκαλύπτουν τις τεχνικές, τη συμπεριφορά και τα εσώψυχά τους, για να ξέρεις τι να αποφεύγεις. 

Γραμμένο με συμπάθεια, χιούμορ και, συχνά, δηκτικό ύφος, το «Αντρών Εγχοιρίδιον» διαβάζεται και από τα δυο φύλα, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν αμφοτέρων των μελών. Ως γνωστόν, δεν φταίει ποτέ μόνον ο ένας. (Ή η μία…).

[email protected]