Skip to main content

Lady Gaga: Επιστρέφει στη μεγάλη για να υποδυθεί τη δολοφόνο του Maurizio Gucci

Η Lady Gaga επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, η οποία θα αφηγηθεί τη δολοφονία του Maurizio Gucci.

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του Gucci, Patrizia Reggiani, η οποία κρίθηκε ένοχη για τον κατά παραγγελία θάνατό του. Ο Maurizio Gucci ήταν ο εγγονός του άνδρα που ίδρυσε τον διάσημο Οίκο μόδας Gucci. Για αυτόν το νέο ρόλο, η Lady Gaga θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη ως η πλούσια Ιταλίδα σοσιαλιτέ που είχε δύο παιδιά με τον ισχυρό άνδρα της μόδας, με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 1985.

Η Reggiani καταδικάστηκε πως πλήρωσε έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο, το 1995 -με την εκτέλεση να θυμίζει ένα μαφιόζικο χτύπημα. Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που προσέλκυσε την παγκόσμια προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα μίντια την χαρακτήρισαν «μαύρη χήρα».  

Ο Maurizio Gucci υπήρξε επικεφαλής του Οίκου μόδας και ο θάνατός του ήταν μια πραγματικά σημαντική υπόθεση στην Ιταλία την εποχή εκείνη. Η Patrizia Reggiani πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν απελευθερωθεί το 2016 και δεν έχει ποτέ παραδεχθεί την ενοχή της. Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η ετυμηγορία, οι δύο κόρες της ισχυρίστηκαν ότι ένας όγκος στον εγκέφαλό της είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά της.