Από το 1986, ο Όμιλος Lesante της οικογένειας Βυθούλκα γράφει τη δική του ιστορία στον ξενοδοχειακό κλάδο της Ζακύνθου με 3 ξενοδοχεία στο νησί. Τα Lesante Blu, Lesante Classic και Lesante Cape, μάλιστα, περνούν σε μια νέα εποχή, με τον Νίκο Ισπυρούδη να αναλαμβάνει τη θέση του Culinary Director, καθώς και του νέου σεφ του Lesante Cape. Με τη δική του καθοδήγηση, η εμπειρία διαμονής στα resorts αποκτά μια νέα διάσταση, συνδυάζοντας δημιουργικότητα, αυθεντικές γεύσεις και σύγχρονες τεχνικές που αναδεικνύουν τον γαστριμαργικό πλούτο του Ιονίου. Διαβάστε περισσότερα.