Το CHES, το fine dining εστιατόριο του Ομίλου Calilo στην Ίο, διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα Γαστρονομικά Βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι», επιβεβαιώνοντας τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2025. Οι κλασικές κυκλαδίτικες συνταγές αποκτούν μια σύγχρονη διάσταση μέσα από τη δημιουργική προσέγγιση του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη, ενώ η εκτέλεση των πιάτων φέρει την υπογραφή του Σπύρου Τζιόλη. Το μενού των 11 πιάτων αποτυπώνει τη γαστρονομική ψυχή της Ελλάδας, προσφέροντας μια εμπειρία που υπερβαίνει τη γεύση και εξελίσσεται σε ένα πολυδιάστατο ταξίδι αισθήσεων.
Πέρα από τη γαστρονομική του ταυτότητα, το CHES ξεχωρίζει και για τη μοναδική του τοποθεσία στην παραλία του Παπά, όπου η θέα στο Αιγαίο και η ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια ολοκληρωμένη fine dining εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα