Το brunch του σαββατοκύριακου παίρνει σίγουρα άλλη διάσταση στο εμβληματικό Winter Garden, το οποίο ανανεώνει το μενού του με έμπνευση από την ευρωπαϊκή γαστρονομική παράδοση, τις ελληνικές πρώτες ύλες και την ιστορία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.
Το νέο μενού, με την υπογραφή πάντα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη, ξεκινά με χειροποίητα γαλλικά αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο αρτοποιείο του ξενοδοχείου. Απολαυστικά κρουασάν βουτύρου, σοκολάτας ‘gianduja’, ‘pain au chocolat’, αλλά και αλμυρό κρουασάν με τυρί και παστράμι μόσχου, που ετοιμάζει με δεξιοτεχνία ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας, παρουσιάζονται μπροστά σας μέσα σε ειδικό τρόλεϊ και συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, τον φρέσκο χυμό ή το τσάι της επιλογής σας. Διαβάστε περισσότερα.