Φασολάδα
Η «εθνική» σούπα της Ελλάδας είναι γεμάτη πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και αντιοξειδωτικά από τα όσπρια και τα λαχανικά, παρέχοντάς μας σημαντικά καρδιοπροστατευτικά οφέλη. Ταυτόχρονα, χάρη στις φυτικές της ίνες είναι ευεργετική για την ισορροπία του εντέρου, που όπως ξέρουμε είναι άκρως σημαντικό για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό. Δοκιμάστε τη με έξτρα λαχανικά και κουρκουμά: Προσθέστε γλυκοπατάτα ή κολοκύθα για πιο γλυκιά γεύση και επιπλέον βιταμίνη Α, αλλά και κουρκουμά που παρέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ταιριάζει τέλεια με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Αν θέλετε έξτρα πρωτεΐνη, προσθέστε λίγο κινόα ή σπόρους κάνναβης στο τέλος. Διαβάστε περισσότερα.