Skip to main content

Γαστρονομία Χωρίς Όρια: Γεύσεις από τη Γη ως το Διάστημα για ένα 4ήμερο στην Αθήνα

Το Gastronomy Lab της Horeca 2025 φέρνει τη γαστρονομία στο επίκεντρο για 4 ημέρες.

Ένα μοναδικό γαστρονομικό 4ήμερο πλησιάζει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της HORECA στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου το Gastronomy Lab, το κορυφαίο stage καινοτομίας και εκπαίδευσης στον τομέα της γαστρονομίας, θα φιλοξενηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά. Σε αυτό το νόστιμο ραντεβού, η γαστρονομία της Γαλλίας θα συναντήσει το μακρινό διάστημα και τη μηδενική βαρύτητα, οι γαλλικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής θα «φλερτάρουν» με τα αρώματα της Μέσης Ανατολής, θα αποκαλυφθούν τα μυστικά του concept της γαστροταβέρνας και το ελληνικό bistrot θα αναβαθμιστεί. Θα ανακαλύψετε την επιστήμη της βρώσιμης ομίχλης, θα βιώσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενσυναίσθηση μέσω του service και θα ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στη μαγειρική χωρίς σπατάλη. Κι επίσης θα μάθετε πώς συνδέεται ο Vincent van Gogh με το ελαιόλαδο… Με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις, βιωματικές παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές, το Gastronomy Lab, που αποτελεί μια πρωτοβουλία της HORECA σε συνεργασία με τη Gastronomy Essentials, συνεχίζει να εμπνέει και να εκπαιδεύει Έλληνες και Κύπριους επαγγελματίες, εκτοξεύοντας φέτος τη δημιουργικότητα και την καινοτομία του κυριολεκτικά στα ύψη. Διαβάστε περισσότερα.