Skip to main content

Γεύσεις Ελλάδας: Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φέρνει στο προσκήνιο τους μικρούς παραγωγούς

Η ελληνική γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας ταυτότητας, συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις, πλούσια παράδοση και εξαιρετική ποιότητα. Φέτος, από την 1η έως τις 3 Φεβρουαρίου 2025, στο MEC Παιανίας, η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The B2B Fine Food Exhibition έρχεται να αναδείξει τα προϊόντα μικρών παραγωγών, παρουσιάζοντας την πιο αυθεντική πλευρά της Ελλάδας στον τομέα της γαστρονομίας.

Οι μικροί παραγωγοί στο προσκήνιο
Με περισσότερους από 300 εκθέτες, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή για τη γεύση και την ποιότητα που προσφέρουν οι μικροί παραγωγοί της χώρας μας. Από το θυμαρίσιο μέλι της Κρήτης και τα βότανα των Κυκλάδων, μέχρι τα βιολογικά τυριά και τα premium ελαιόλαδα της Πελοποννήσου, η έκθεση φέρνει στο προσκήνιο προϊόντα που παράγονται με μεράκι και αφοσίωση στην ποιότητα.

Αυτοί οι παραγωγοί, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής αγροτοδιατροφής, συνδυάζουν τη διατήρηση της παράδοσης με την καινοτομία. Πολλοί από αυτούς καταφέρνουν να ενσωματώσουν σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, κρατώντας αναλλοίωτη την αυθεντικότητα των προϊόντων τους. Διαβάστε περισσότερα.