Skip to main content

Η ελληνική κουζίνα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από το Oliviera Unveiled

Μια μοναδική σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων μεταφέρουν το άρωμα της Μεσσηνίας και συστήνουν τις ελληνικές γεύσεις σε επιλεγμένα Mandarin Oriental ξενοδοχεία του κόσμου.

Μια νέα σειρά γαστρονομικών events ξεκινά από το Mandarin Oriental, Costa Navarino, η οποία έχει στόχο να φέρει την αυθεντική ελληνική κουζίνα σε μερικά από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία Mandarin Oriental παγκοσμίως. Η σειρά events Oliviera Unveiled, λοιπόν, ουσιαστικά ταξιδεύει στον κόσμο και «αποκαλύπτει» το εστιατόριο Oliviera -το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Mandarin Oriental, Costa Navarino με την εκπληκτική θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου- μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων με την υπογραφή του Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas, o οποίος με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, φέρνει το πάθος, την τεχνογνωσία και την έμπνευσή του στο Mandarin Oriental, Costa Navarino. Για λίγες ημέρες, ο σεφ αναλαμβάνει την κουζίνα των εστιατορίων των ξενοδοχείων Mandarin Oriental σε Μαδρίτη, Μαϊάμι και Παρίσι και με την ξεχωριστή του προσέγγιση, προσκαλεί τους λάτρεις της γαστρονομίας να απολαύσουν γεύσεις της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, όπως αυτές επαναπροσδιορίζονται μέσα από τη δημιουργική του ματιά. Διαβάστε περισσότερα.