Αν κάποιος έχει πλούσια εμπειρία στο ριζότο και την τέλεια παρασκευή του, αυτός είναι σίγουρα ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος εκτός από λάτρης της ιταλικής κουζίνας, σπούδασε μαγειρική τέχνη και υψηλή γαστρονομία στην Ιταλία, όπου απέκτησε βαθιά γνώση για τις παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές της ιταλικής γαστρονομίας. Η εμπειρία και η αγάπη του για την συγκεκριμένη κουζίνα αντικατοπτρίζονται στις δημιουργίες του και στο πάθος του για την αυθεντικότητα των πιάτων, ενώ συγκεκριμένα για το ριζότο έχει κυκλοφορήσει και το βιβλίο Risotti με συνταγές, συμβουλές, ιδέες και τεχνικές για το τέλειο ριζότο. Από αυτό μοιράζεται μια συνταγή, για να καταφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι μας. Διαβάστε περισσότερα.