Πιάτα ολοένα και περισσότερο βασισμένα σε φυτικά υλικά και βιώσιμα μενού
Η vegan κουζίνα συνεχίζει να κερδίζει έδαφος με όλο και περισσότερους ανθρώπους να υιοθετούν vegan, vegetarian ή flexitarian διατροφή, είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας. Ακολούθως, λοιπόν, τα εστιατόρια αυξάνουν συνεχώς τις plant-based επιλογές τους, όπως και τις βιώσιμες πρακτικές τους –στην Αθήνα, το Delta Restaurant και το Soil έχουν ήδη πάρει Green Star από τον οδηγό Michelin για τις βιώσιμες πρακτικές τους και ανοίγουν το δρόμο για να ακολουθήσουν κι άλλοι. Διαβάστε περισσότερα.