Skip to main content

Γιατί το Gallina πρέπει να είναι η επόμενή σας έξοδος για φαγητό

Λίγο πριν τις γιορτές, ο Οδηγός Michelin μοίρασε τα αστέρια του και το Gallina κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας.

Το εστιατόριο Gallina άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2023 υπηρετώντας τη φιλοσοφία της αυθεντικής πρώτης ύλης και της απόλυτης μαεστρίας στο μαγείρεμα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ανοιχτές φωτιές, που χαρίζουν μοναδική γεύση και υφή στα πιάτα. Το μενού αντλεί έμπνευση από κλασικές ελληνικές συνταγές, τις οποίες ο σεφ Παύλος Κυριάκης επαναπροσδιορίζει, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικότητα που αντανακλά τη διεθνή του εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα.